17 de set. 2012

Tardor-Hivern 2012-2013


Passejant i fent el xafarder pels aparadors he anat captant quins són els jerseis, jaquetes, accesoris d'aquesta tardor-hivern. Si encara no teniu res entre mans, us recomano que doneu un cop d'ull a aquestes propostes i les possibilitats que teniu per a poder recrear el look més fashionvictim i fins i tot millorar-lo!!!!

Les trenes són un clàssic!  Val la pena de triar un bon patró i fer-ne un perquè aquests jerseis sempre tornen. Us he trobat un bon substitut, Beatnik de Norah Gaughan.

        
H&M
H&M

Norah Gaughan per Berroco


Agafar un motiu i repetir-lo ens aporta un efecte geomètric molt interessant i a més, és més senzill ja que no cal contar tant com en el patró anterior.L'ideal és realitzar-lo amb una llana monocolor i sense textures ja que el jersei ja ens aportarà el factor volum. La inspiració ens la dóna Lisa Richardson per Rowan amb el patró Wight.

Massimo Dutti
Lisa Richardson per Rowan


L'encaix és una de els opcions que hi ha més en les propostes d'aquesta tardor. No escalfa tant com un de tupit, perfecte per dur dins de les cases on sovint els jerseis gruixuts fan més aviat nosa amb les calefaccions... i ens permet fer-li canvis canviant la samarreta de sota. El patró que us proposo per simular aquest jersei de Sita Murt (que per cert, val un dineral ) és el Marshmallow de Victoria Clark.

Sita Murt

Victoria Clark




Poncho, Poncho, Poncho!!!! Què calents, són super versàtils i molt divertits de dur. El que he trobat pels carrers és el d'Uturqüe, fet amb punt anglès, i amb els braços més prims per a que no s'escoli el fred! Jo us proposo dos supers ponchos: Wisteria de Berroco i l'altre Wintercape de Pickles

Uterqüe


  
Pickles
  
Berroco




1 comentari: