28 de març 2010

Cu-cut conillet



Cu-cut! Quin conillet més bonic!! Ja ho he aconseguit! Cada nebodet i cada nebodeta ja en té un! És un patró sencill de fer, tot i que un pèl laboriòs ja que s'han de fer les peces per separat, farcir-les i unir-les. Però el resultat final val la pena.         

MATERIAL: 60-70 grams de llana marró. Una mica de llana blanca per les orelles, mans i peus.
        *agulles del número 4 o 5 (segons la llana).
        *agulla llanera.
        *2 botons.
        *farsa per omplir.

PATRÓ:

Fem les peces separadament a punt dret. Cada quadrat representa un punt i una linia. Les disminucions les farem un punt abans del límit per a que quedi un acabat més fi. Les plantes dels peus i mans les farem d'un altre color.
Les potes, cal fer uns increments centrats, deixant dos punts al mig. Explicació: muntem 16 punts i treballem 25 linies amb punt dret. Incrementem en cada banda dels dos punts centrals; K6 KFB en el 7è punt, K2, KFB, K6.
La següent línia K7 PFB K2 PFB K7.
La següent linia K8 KFB K2 KFB K8.
La següent línia K9 PFB K2 PFB K9. Acabarem amb 24 punts i continuem amb el patró.



Unim les potes pel darrere i hi cosim la planta del peu (color blanc). Farcim i les tanquem. Cosim els braços i les palmes de les mans (color blanc). Cosim el tors pels costats i per la part inferior. Farcim i tanquem per la part superior. Unim les potes per la part inferior del tors i els braços.
Cosim les orelles unint la part blanca sobre la marró. Montem el cap unint la part central amb les del costat (les galtes). El cap és el més complicat d'unir. Cal unir totes les peces del cap tal i com estan disposades al patró. La part del darrere s'ha d'arrugar una mica per fer una forma més arrodonida. El farcim i l'unim al tors. Posem els ulls i les orelles. Brodem amb llana fosca el nas i boca del conillet.

2 comentaris:

  1. Pel moment ja tens un nebodet content.No s´en separa en tota la nit .Peró esta un pel confós pq cada vegada que l´agafa crida..Nat!!!!Aleshores li diem :"NOOOOOOO" i riu i crida "Nus!!"

    ResponElimina
  2. És normal... el conillet és tan guapo com jo...

    ResponElimina